REPORTAGEFOTO

Når hele historien skal fortælles.
Som Jeres eventfotograf er det vigtigt, jeg forstår hvad I vil opnå med Jeres event, så jeg bedst muligt kan tage de foto og video, der underbygger formål og budskab. 
Som erfaren fotograf har jeg øje for at formidle alle de væsentlige indlæg, de gode omgivelser og den fine stemning – og ikke mindst få understreget budskabet med presse- og web-venlige fotos.
Eksempler

REKLAMEFOTO

Når dit budskab skal gå rent ind.
Reklame- og produktfoto er fantastiske til at styrke dit brand og fortælle en historie om din virksomhed og Jeres vision. 
Med den professionelle formidling højnes niveauet og virksomheden, ydelserne og produkterne præsenteres attraktivt.
Reklame-, produkt- og stemningsbilleder bruges ofte til hjemmesider, sociale medier, trykte medier og præsentationer.
Eksempler

ERHVERVSPORTRÆT

Få dit personlige brand helt frem!
Et erhvervsportræt er et eminent værktøj til at fortælle din historie., hvem du er og hvad du står for.
Det er vigtigt, jeg som erhvervsfotograf forstår, hvad du ønsker dit erhvervsportræt og dit personlige brand skal udtrykke.
Kontakt mig gerne for at få en dialog om, hvordan vi sammen skaber det erhvervsportræt, som du matcher dine mål.
Eksempler

ARKITEKTUR

Et vigtigt element i Jeres company branding.
Et foto af jeres domicil både ude- og indefra understreger jeres company branding. 
Det er derfor vigtigt, jeg som fotograf forstår, hvad I ønsker jeres domicilbillede skal udtrykke, så jeg som fotograf kan sikre et resultat, der er spot-on. 
Jeg fotograferer domiciler for mine erhvervskunder i København og Nordsjælland hele året rundt - men vælger som regel en dag, hvor solen skinner for at få det bedste resultat.
Eksempler

KONFERENCER/EVENTS

Del Jeres succes og gode arbejde!
En god konference eller succesfuld firma event fortjener at blive kommunikeret professionelt efterfølgende, såvel internt i virksomheden som til eksterne interessenter.
Jeg dækker hele dagen og får både det store billede og de gode detaljer med, der fortæller historien, engagementet og højdepunkterne fra dagen.
Eksempler

VIDEO

Vis det med video!
Du nu har lagt mange kræfter i at skabe de perfekte rammer om din konference eller medarbejderdag. Så er det ærgerligt at det alene er medarbejdernes rystede mobil videoer, der bliver delt.
Få pakket historien flot ind og brug vores professionelle videoer aktivt i din image pleje. Du vil opleve at dine videoer ofte vil blive delt i langt større grad via medarbejdere og samarbejdspartnere.
Eksempler