PORTRÆT

Et portræt der fortæller din historie.
Få taget et professionelt portræt, der viser, hvem du er til dit CV, LinkedIn eller til din aktivitet på de sociale medier m.v.
Jeg fotograferer voksne i alle aldre i både privat- og erhvervssituationer både alene og som par.
Portrætter er en fin gave til kæresten eller familien.
Eksempler

BØRN & FAMILIE

Skab dine minder mens du kan.
Børn vokser og forandrer sig hele tiden. Børneportrætter er derfor vigtige, så vi kan mindes, hvordan de var i hver en alder.
Jeg fotograferer børn i alle situationer – i naturen, skoven stranden, i action – eller som portræt – ligesom jeg også laver familiebilleder.
Familie og børnebilleder er altid en kærkommen gave, der ofte får en historisk betydning fordi de går i arv fra generation til generation.
Eksempler

STRAND & SKOV

Foto i naturens skønne omgivelser.
Som fotograf er naturen for mig en fantastisk scene til portræt og familie-fotografering hele året rundt. Derfor gentager jeg succesen år efter år, og inviterer løbende til en nye række af strandfotograferinger i Helsingør.
Jeg tager alle de skønne, seje og romantiske billeder, I ønsker jer - lige fra personlige portræt-, familiebilleder fuld af stemning, sjov og glæde.
Eksempler

BRYLLUP

Få de bedste minder fra den store dag.
Det handler om den dag, hvor I fejrer jeres kærlighed. Det stiller høje krav til mig som jeres bryllupsfotograf.
Min opgave er at fange jeres kærlighed og stemningen i en perlerække af fotos, der afspejler hele spektret af jeres lykke, personlighed og stil - så I får bryllupsbilleder, som I vil elske at se på resten af livet.
Eksempler